Keadilan buat mangsa

Keadilan buat mangsa

Friday, August 1, 2014

EDL bermula, VEP patut mula ... DAP, PKR pertahan SIngapura


Baca sokongan The Patriot SINI untuk VEP.

Singapura boleh buat apa saja sukahati dia tapi kita tak boleh. Apa ke bala?????????

Menariknya sekali bila DAP yang sokong PAP polisi pula berpura-pura nan membela rakyat Malaysia.


Sibuk saja Nga Kor Ming. Jaga hal Perak ko tu....

HIghway dibuat untuk selesaikan masaalah kesesakan yang disebabkan kenderaaan keluar masuk SIngapura. DIguna oleh 80% kenderaaan SIngapura.

Apa pula orang tempatan JB perlu bayar toll. Ada highwat seperti di Ipoh orang tempatan boleh guna tanpa perlu bayar tol. Ada sebahagian elevated highway AKLEH boleh diguna tanpa perlu bayar.

HUjah orang lain guna EDL tak perlu bayar tak jadi hal kerana mereka rakyat tempatan yang bayar cukai. Yang kerja di SIngapura dan kenderaan singapura tak ada bayar cukai tapi kerajaan pulla perlu belanja wang selesaikan masaaalh yang dibawa mereka ke JB.  

Dalam hal EDL, baca hujah-hujah perlu caj toll berikut:
ABITW SINI dan SINI
Jebat Must Die SINI
Rocky Bru SINI
Apanama SINI and SINI
Annie SINI

4 comments:

  • Anonymous says:
    August 1, 2014 at 10:33:00 AM GMT+8

    Kalau macam ini jelas dan nyata pembohongan dan pengkhianatan Cina DAPig ini terhadap Malaysia masih tidak disedari dan tidak ternampak oleh rakyat Malaysia, memanglah mereka buta hati dan tuli.

  • Anonymous says:
    August 1, 2014 at 5:42:00 PM GMT+8

    babi2 dap mmg mcm tu, bila diorang naik harga air dan cukai kat selangor tak pulak bising.. itu lagi direct impact to local rakyat.

  • Anonymous says:
    August 1, 2014 at 11:40:00 PM GMT+8

    Menatang sial majal pembangan kat Malaysia ni, tak habis habis berpolitik. Hang MP dan Adun yg di pilih tiapp tiap bulan tak apa muntah kedarah gaji mahal mahal padahal kerja untuk rakyat tak balah mana. Hali hali politik story, ingat buleh hidup dgn story ke?

  • Anonymous says:
    August 3, 2014 at 1:25:00 PM GMT+8

    Jangan lupa kad mereka kena top up lagi duit dengan mata wang tukar untuk Singapore Dollar.

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)