Keadilan buat mangsa

Keadilan buat mangsa

Sunday, July 27, 2014

Yahudi bantu PKR beri tekanan kepada Sultan untuk lantik WA blur


Beberapa hari ini, laman sosial sibuk menyebarkan berita palsu bahawa Raja Muda Selangor telah murtad.



Hal ini timbul ekoran satu berita dari laman web asing World News Daily Report di SINI

Berita ini tersear bersama gambar-gambar Raja Muda Selangor sedang bersosial dengan teman wanita berkulit putih.


a href="http://4.bp.blogspot.com/-XJMG-Zy6Z0U/U9SL9wc4I5I/AAAAAAABIN8/tQ0VwqBeF1w/s1600/IMG-20140725-WA0057.jpg" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;">


Pihak seperti Perkasa membuat kenyataan membantah tingkah laku media yang tidak bertanggungjawab ini. Mungkin ini digunakan untuk memalukan institusi Raja.



Kemudian itu tersebar bahwa laman itu hanya laman satire:


Namun suatu perkara yang perlu disedari adalah dari nama copyright di atas menggelarkan diri mereka New World Order Media.

Di akhir zaman dunia menjadi kucar kacir kerana banyaknya fitnah. Pakar dalam membuat fitnah adalah Yahudi. Laman ini berpengkalan di Tel Aviv sejak tahun 1988 dan media satira yahudi ini bertujuan demikian.

Tak salah kenyataan keras Perkasa. Patut sebut ini ada persekongkolan dengan Anwar Ibrahim yang nak sangat bini dia jadi MB.


Ini ada kaitan dengan usaha agen Zionis PKR untuk mengenakan tekanan terhadap DYMM SUltan Selangor untuk perkenan Wan Azizah yang blurrr .... untuk dilantik Menteri Besar.


Dia bukan nak jadi MB tapi ada orang lain. Makaa MB itu lain maksudnya

5 comments:

  • Anonymous says:
    July 27, 2014 at 3:08:00 PM GMT+8

    Anwar Aljuburi memang sangat celaka anjing ni...!!! Macai tegar Yahudi laknatullah...

  • Anonymous says:
    July 27, 2014 at 7:25:00 PM GMT+8

    Tapi part yg Tengku Amir bersosial tu, betul la kan? Apa tindakan sewajarnya?

  • Anonymous says:
    July 28, 2014 at 2:02:00 AM GMT+8

    Fitnah itu lg besar dosa dr membunuh, sbb tu artikel ni concern pasal org mesia yg mudah jd agen sebar fitnah..bab sosial tu , budak satu kg, satu tmn ko bersosial ada ko buat laporan anon 7.25? Kalo ade bagus, kalo xde cermin le diri tu dulu.

  • Anonymous says:
    July 28, 2014 at 2:14:00 AM GMT+8

    Anon 7.25pm,

    Rasanya yg tu biar lah ayahandanya dan para penasihat istana yg uruskan. Samalah jika kita dapat tahu anak kita atau ahli keluarga kita buat onar, tentu kita nak urus sendiri kan?

    Tanggung jawab rakyat ialah menegur secara beradab.

    Kalau Sultan Kelantan boleh berubah sakan, tak mustahil Tg Amir juga boleh. Sebagai rakyat, kita teruskan berdoa, hidayah milik Allah SWT... bukan kita yg memberi

  • Anonymous says:
    July 28, 2014 at 4:13:00 PM GMT+8

    Bukan 'mesia'..tapi Malaysia..tiada semangat patriotik langsung!..

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)