Tuesday, December 14, 2010

Dei balaci Singapork! Jawab ini semua ...


Susulan kenyataan Nik Nazmi, Saifuddin Nasution dan Azmin Ali yang mengatakan Menteri Senior negara itu, Lee Kuan Yew dengkikan kerjaya politik Anwar Ibrahim.

Kami di The Unspinners mahu tanya beberapa soalan?

1. Apa yang Saifuddin Nasution buat dalam pertemuan beliau dengan Walter Chia, first seceretary high commision of the republic of singapore?

Pertemuan di adakan di kelab cinta sayang sungai petani kedah pertemuan hampir 2 jam bermula jam 9am -11am. Adakah pertemuan ini berkaitan dengan bekalan dana Singapork kepada PKR? Klik sini laporan GAP.

2. Kita mahu tahu adakah Azmin Ali tidak bertemu langsung dengan pihak Singapura untuk meminta dana? Kami dapat maklumat dalaman PKR Azmin Ali yang arahkan Saifuddin Nasution jumpa Walter Chia. Kalau Azmin Ali dah buka mulut siapa lagi di belakangnya? Bukan Anwar Ibrahim ke?

3. Soalan terakhir, sila terangkan kenapa anda, Saifuddin Nasution mengarahkan Rafizi Ramli iaitu Ketua Eksekutif di Pejabat Punaisihat Ekonomi Selangor dan calon Ketua AMK untuk bertemu dengan wakil High Commission Singapore pada 27 September?

Mana kami dapat maklumat ini?

Rafizi sendiri yang beri maklumat di twitternya di sini.


Hanya kebetulan ke? selepas diskusi dengan Saifuddin terus Rafizi pergi jumpa Singapork? Nik Nazmi rapat dengan Rafizi, pasti budak air liur meleleh tu tahu perkara ini.

Jadi kita minta Nik Nazmi,Rafizi Ramli, Saifuddin Nasution dan Azmin Ali jawab semua. Terutamanya Saifuddin Jerawat Batu.

Jangan nak menipu rakyat!!!!!!! Dah kau kenyang makan duit haram Singapork.

Buat drama tamil macam tak tahu apa-apa.

Dei... kasi licin muka dulu Saifuddin Nasution !!!!!!!!!!!

15 comments:

  • Anonymous says:
    December 14, 2010 at 11:06:00 AM GMT+8

    soalan cepumas ni..
    pariah pariah ni ...mana nak jawab punye..

    ayuk wak ..depa akan buat sadin je...

  • naDim'IQ says:
    December 14, 2010 at 11:14:00 AM GMT+8

    http://images.smh.com.au/2010/12/11/2091169/Anwar-420x0.jpg

    WAJAH PENUH HASUTAN..
    INI ANUGERAH DARI TUHAN..
    BUKAN DARI ALLAH S.W.T
    YAKJUD MAKJUD MELAYU!!!

  • hangkedee says:
    December 14, 2010 at 11:38:00 AM GMT+8

    Nasution wak asalnya dari daerah air bandung ke.

  • azman says:
    December 14, 2010 at 11:45:00 AM GMT+8

    Assalamualaikum Tak pusing pusing.

    Siapa lagi kat belakang azemin kalau tak anu arr, hehehehe tu seme orang dah tahu.

    Yang kita nak tahu kenapa singapork tu dah bagi dana dan main belakang anu arr plak?. ni kes nak bagitau abang besa yg singapork lebih tahu dari abg besa dan pecaya laaa.

  • Anonymous says:
    December 14, 2010 at 12:19:00 PM GMT+8

    Susahlah kalau orang asing ada simpan rahsia pemimpin. Dalam banyak-banyak rahsia kenapa yang itu yang perlu disampaikan kepada wakil New World Order di rantau sebelah sini?

    Ini bermakna rahsia berkenaan mempunyai nilai yang signifikan buat orang asing. Persoalannya ialah apakah manfaat yang bakal diperoleh oleh orang asing? Apakah akan berlaku tawar-menawar atau sememangnya tawar-menawar telah berlaku tanpa rakyat mengetahuinya?

    he he

  • Anonymous says:
    December 14, 2010 at 12:28:00 PM GMT+8

    Mak oi, bangsatnya geng jerawat batu... suka nafi sana sini..dah liwat org lps tu nafi...kita tunggulah road show BABI statrt hari ni utk menafi laporan Wikileaks

  • Anonymous says:
    December 14, 2010 at 12:36:00 PM GMT+8

    saifudin pundek

  • Anonymous says:
    December 14, 2010 at 12:38:00 PM GMT+8

    umno ni kalu pasal cerita negetif utk pakatan bukan main percaya kat "perisik luar"..kalu kena batang hidung umno tak nak percaya lak...contohnyer... siapa mastermind bunuh altantuya... apa kes pembelian kapal selam... dll.

    byk bloger asing dan perisik luar bagi maklumat - tapi puak umno kata... itu maklumat palsu... ishh ..tak tau lah umno ni...kalu kena kat org lain...cepat ajer ckp berita tu benar...KALU kena kat umno....JGN DENGAR BERITA LUAR/ASING

  • Anonymous says:
    December 14, 2010 at 12:43:00 PM GMT+8

    Nampaknya kalau berdepan diajak makan dan minum, tetapi di belakang, tanpa disedari ketua sendiri dispycamkan oleh kepulauan titik merah! Apa maknanya?

    hik hik

  • Anonymous says:
    December 14, 2010 at 12:53:00 PM GMT+8

    errr...anon 12:38...

    tak nak buat demo ke??
    kah kah kah kah

  • Anonymous says:
    December 14, 2010 at 1:03:00 PM GMT+8

    Ini dapat gambar Saifuddin dengan pegawai Singpore. Mana dapat?

    Kalau itu SB M'sia bolih dapat, tak kan gambar Anwar sedang menonggeng buntut Saiful semasa sex trap tak bolih dapat. Tunjuk mai aku tengok.

    SB Singapore ada gambar Najib jumpa Altantuya dalam simpanan mereka. Mengikut SD Bala, penyiasat and perisek rahsia persendirian, Najib cukup suka menonggeng buntut arwah Altantuya tu. Aku rasa bukan itu saja. Ini Razak Baginda bagitahu Bala.

    Jadi bukan saja Anwar suka buntut, Najib pun suka buntut. Patut dua2 kita tolak dan suruh duduk jauh2 dari negara Malaysia ni. Dua2 kaki buntut. Tak kan kita cemuh Anwar kaki buntut tapi Najib kaki buntut kau orang agongkan. Rosamah tahu ni. Itu sebab habis badan arwah tu diletupkan.

  • Anonymous says:
    December 14, 2010 at 1:07:00 PM GMT+8

    Untuk menjalinkan hubungan dengan mana-mana kumpulan (pulau yang diibaratkan setitik nila), ketua pulau itu yang perlu di bodek terlebih dahulu. Betulkan?

    Kenapa insan 'berhingus' berunding dengan insan yang setaraf dengannya dan kenapa tidak ketua dengan ketua yang berunding? Apa jawapannya?

    Dan kalau si ketua tahu tentang sisi negatif pihak yang sedang memohon untuk berkawan itu maka apakah keputusan ketua? Terima atau tolak?

    Apakah ketua pulau setitik noda akan mengenepikan idealisme semata-mata mahu dilihat mempunyai pengaruh, cengkaman dan kewangan di rantau sebelah sini?

    AntiHipokrit

  • Anonymous says:
    December 14, 2010 at 2:06:00 PM GMT+8

    errr...anon 12:38...

    mu x buat demo lo nii x serupo bulu ko? kah..!!kah..!!kah..!!

  • Anonymous says:
    December 14, 2010 at 4:46:00 PM GMT+8

    woiii.ano 1.:03
    mana ko tau singapore ada pic najib tonggeng dgn altantuya??..ko ada tgok ker??..ko ada simpan ker??..meh sat aku nak tgok....
    kalo SB malaysia dah ada pic anwar tonggeng saiful..aku rasa dah x payah la nak masuk court...tunjukan ajer pic tu...msti ketaq telor anwar....lagi satu aku nak tau gak...yg dok kata najib arahkan letupkan altantuya hang ada bukti ka??..cakap lagak besar mcm ada bukti..kalo hang anak jntn tunjukla bukti..hanya hanya dok gebang jea pandai...pegi buat report polis...panggil wartwan dtg..buta press con...biar satu malaysia tau...ada otak pakai la...jgn dok letak kat lutut....

  • liz says:
    May 9, 2011 at 8:20:00 AM GMT+8

    Kebodohan Malaysia terserlah.Siang lagi masaalah negeri sendiri sepatunya ditangani dengan cekap.Jgn sampai pembelot,peliwat,penzina berleluasa melakukan apa sesuka hati dia tu nak salahkan Singapore plak...suka hati mak bapak dia aje....

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)